Привіт усім! Хочу купити самокат для свого сина, йому 13 років. Він вже давно мріє мати власний транспорт, щоб кататися у дворі та з друзями в парку. Я бачу, що є дитячі моделі, а є й більш серйозні для дорослих чи підлітків. Не можу зрозуміти, на що краще звертати увагу: колеса, міцність, бренд чи дизайн? Також чув, що існують міські та трюкові варіанти. Мій син не планує професійно виконувати трюки, але любить щось пробувати. Порадьте, будь ласка, які самокати підійдуть для такого віку, щоб і безпечно, і цікаво кататися.
Для підлітка 13 років я б рекомендував дивитися на міцні універсальні моделі, які витримують навантаження до 100 кг. Це дозволить йому безпечно кататися і навіть виконувати нескладні трюки. Колеса краще обирати від 100 до 120 мм – вони дають і швидкість, і маневреність. Щодо брендів, то сьогодні популярні Globber, Movino, Rideoo. Саме вони відрізняються якістю та доступною ціною. Раджу переглянути варіанти на сайті «Самокат», тут величезний вибір моделей для підлітків, у тому числі з підсиленими комплектуючими.