Где снять квартиру в Николаеве?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Nadal, 11 июн 2025.

1. Nadal

Nadal Member

Хочу арендовать квартиру в Николаеве. Какие сайты недвижимости посоветуете? Нужен удобный интерфейс и актуальные объявления.

2. Larry

Larry New Member

Аренда квартиры требует сайта с актуальной базой. Я недавно искал жилье и нашел много вариантов на Метраж юа. Там удобные фильтры, можно выбрать по цене и району, а объявления регулярно обновляются. Это помогает быстро найти подходящее. Рекомендую начать с него. Удачи в поиске!

3. tom76

tom76 Member

Привіт всім! Переїжджаю до Львова в січні і шукаю квартиру в оренду. Хочу двокімнатну в нормальному районі, бажано без ріелторів, бо не хочу платити комісію. Бюджет до 12 тисяч гривень. Де краще шукати оголошення?

4. Dadddi

Dadddi New Member

У Львові справді багато посередників, але є спосіб знайти безпосередньо від власника. Найкраще дивитися тут: https://dom.ria.com/uk/arenda-kvartir/lvov/ – там є фільтр "без посередників", обираєш його і одразу бачиш оголошення тільки від власників. Я так знайшла свою квартиру на Личакові. Перевіряй фото і дзвіни швидко, бо хороші варіанти розлітаються за день-два. Ще раджу просити відео квартири перед переглядом. Удачі з пошуком, Львів класне місто!

5. ryna02

ryna02 New Member

Мені знайомі радили ще групи у Фейсбуці типу "Оренда Львів без ріелторів". Там власники самі пишуть. Але все одно будь обережна з передоплатою. Бажаю знайти гарний варіант швидко!

6. Тарас

Тарас Member

Мені здається що оренда має бути для молоді.. або на короткий термін

7. Тарас

Тарас Member

А коли ти вже дорослий.. коли є своя сім'я, то треба думати про власне житло. Іноді правда не вистачає на це коштів, можна взяти скажімо іпотеку. А є іпотека і розстрочка, це типу одне і те ж, просто різними словами?

8. Якщо коротко — ні, це зовсім різні речі. Іпотеку ти береш у банку, зазвичай на довгий термін (аж до 20 років), і там капають відсотки. А от розстрочку дає сам забудовник, вона зазвичай коротша, але часто вигідніша, бо там може взагалі не бути переплат або вони мінімальні.
    Важливо порівнювати умови під конкретний бюджет. Якщо шукаєш дійсно крутий варіант під Києвом, то дуже раджу придивитися до ЖК "Гранд Бурже" в Бучі. Це комплекс бізнес-класу, де все продумано до дрібниць: закрита територія, власний торговий центр прямо в будинку і дуже якісне будівництво.
    До речі, у них на сайті є класна стаття про те, що краще — іпотека чи розстрочка що вигідніше і що вибрати https://grandbourget.com/news/ipoteka-chy-rozstrochka-shho-vygidnishe-i-shho-vybraty/ там якраз на прикладах пояснюють різницю, щоб можна було прикинути, який варіант «потягне» твоя родина. Як на мене, це один з найкращих комплексів у передмісті, тож вартує того, щоб поїхати й подивитися на власні очі!
    Хай щастить з вибором власного куточка!

Поделиться этой страницей