Хочу поїхати на відпочинок, мене покликали друзі на пару тижнів до Італії. Давно була така мрія. Сказали що треба обов'язково купити страховку нормальну, бо не дай бог шо в лікарні дуже дорого все. Може порадите яку взяти? Шо там має бути написано, чи як її взагалі обирати?
Там дуже гарно, не пожалкуєте про такий відпочинок. Ваші друзі мають рацію: медичні послуги за кордоном справді можуть обійтися у великі гроші. Звичайний візит до лікаря — сотні євро, а якщо раптом знадобиться шпиталізація чи аналізи — тоді витрати можуть бути дуже серйозні. Щоб спокійно насолоджуватися відпочинком, краще оформити туристичну страховку, яка покриває основні ризики: лікування у разі хвороби, травми, Covid, транспортування, допомогу лікаря. Добре, якщо поліс також включає амбулаторне лікування, екстрену стоматологію, а ще компенсацію у випадку затримки рейсу чи втрати багажу. Щоб розібратись, які саме види страхування бувають, на що звертати увагу й як обрати найкращий варіант для подорожі, є корисна стаття про те, яка потрібна страховка для подорожей раджу почитати. Чим більше покриття — тим спокійніше. Головне, щоб страховка була дійсна в Європі, мала достатній ліміт (не менше 30 000 євро) та включала допомогу 24/7. З такими умовами італійські канікули запам’ятаються тільки приємними моментами.
А ми замовляли тур до Іспанії через https://farvater.travel/uk/vse-tury_tury-v-stranu-spain/ — все було просто: зручно порівняти варіанти, обрати підходящий готель і оплатити онлайн. По приїзду ми отримали трансфер, все відповідало опису і жодних неприємних сюрпризів не сталося. Відпочинок вдався на 100%, море, пляжі та комфорт — дякуємо за гарну організацію!
Всем привет! Совсем запутался, куда податься в отпуск в этом году. Хочется чего-то проверенного, но при этом яркого. Может, кто-то недавно вернулся из классной поездки и может посоветовать конкретное направление? Буду очень благодарен за любые идеи и личные рекомендации, а то голова уже кругом идет от выбора.
Здравствуйте! Я вас прекрасно понимаю, сама долго мучилась с выбором, пока не открыла для себя организованные туры по Европе. В прошлом году мы ездили в Италию, и это было просто потрясающе. Мне важно, чтобы все было продумано до мелочей. Мы заказывали поездку через elife.tours , это отличный агрегатор туров из Израиля. Нам подобрали маршрут, где были и экскурсии, и время на отдых. Там огромный выбор направлений, от классической Франции до экзотики. Я теперь всем советую смотреть варианты у ребят из Elife Tours. У них всё четко организовано, не нужно переживать за гостиницы или гидов. Гиды говорят на русском, группы небольшие, атмосфера душевная. Это реально экономит нервы и силы. В следующий раз планируем с ними в Грузию на оздоровление. Посмотрите их сайт, там точно найдете что-то по душе.