Автозапчастини

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем КристИ, 23 июл 2025.

1. КристИ

КристИ Member

Де знайти магазин автозапчастин, який надає гарантію на товар і має післяпродажне обслуговування?

2. Katj

Katj Member

Купуємо всі комплектуючі до авто тільки на vce.com.ua. Коли почали постукувати втулки, одразу замовили втулки стабілізатора на Поло седан — швидко, якісно, з гарантією. Нам подобається, що в магазині завжди є вибір між брендами, і ціни абсолютно адекватні. Магазин однозначно вартий уваги.

3. moden

moden New Member

Я теж часто замовляю дрібні деталі онлайн, зручно й швидко. До речі, крім підвіски ще замислювався про переведення авто на газ, і для цього дивився комплекти на mr-c.systems. Там є непоганий вибір обладнання для різних авто, думаю в майбутньому теж скористаюся.

4. Nikki_23

Nikki_23 Member

Ми з друзями займаємося пасажирськими перевезеннями, і довго вибирали новий мікроавтобус. Зупинилися на моделі новий Рено Трафік пасажир https://www.arma-motors.ua/uk/models/trafic-passenger, бо він ідеально підходить для нашого бізнесу. Просторий салон, комфортні сидіння, є кондиціонер і сучасні системи безпеки. У Арма Моторс нам дали можливість все протестувати й навіть порахували реальні витрати на обслуговування. Машина показала себе дуже економною й надійною.

5. AlexK

AlexK Member

А підкажіть. Я шукаю, де можна замовити актуатор турбіни 06L145612M на Audi A6 2.0 TFSI. Після зими помітив сильну затримку у відкритті вестгейту, і компютер показує помилку по актуатору. Мені потрібне місце, де точно продають справжні деталі, підкажіть?

6. MarkM

MarkM Member

Затримка вестгейту та помилка комп'ютера це неприємна справа, розумію. Для Audi A6 справжні деталі можна знайти в RC Turbo, там широкий вибір оригінальних компонентів. Купити актуатор турбіни з номером 06L145612M чи інші моделі легко завдяки зручній системі пошуку в каталозі https://rc-turbo.com.ua/aktuatory/. Всі рішення від перевірених виробників, що гарантують надійність та довговічність. Є консультації по підбору та налаштуванню під специфіку машини. Сподіваюся допоміг, удачі з ремонтом.

7. LediBag

LediBag Member

Всем доброго дня. Столкнулась с тем, что понадобились запчасти для грузового автомобиля, а по месту найти нужное оказалось непросто. Хочется заказать онлайн, но есть опасения по качеству и подбору — вдруг не подойдёт или будут тянуть с доставкой. У кого был удачный опыт, подскажите.

8. Lika

Lika Member

У меня как раз был похожий случай, поэтому напишу как есть. Заказывала запчасти на грузовики в «Сервис Автоиндустрия» и всё прошло спокойно, без нервов. Менеджер сам уточнил все детали по машине, помог выбрать нужные позиции и сразу сказал по срокам. В итоге заказ пришёл вовремя, всё подошло, качество хорошее, без неприятных сюрпризов. Осталось ощущение, что тут работают на результат, а не просто принимают заказы.

9. Havall

Havall Member

Решил сам заняться обслуживанием своего Амулета, а то на СТО цены кусаются. Есть ли какие-то хитрости по замене масла или фильтров? Может, посоветуете, где лучше брать комплекты для ТО, чтобы всё в одном месте и не ждать неделями доставку? Заранее спасибо за советы!

10. Err

Err Member

Дело хорошее, Амулет как раз такая машина, которую можно и нужно крутить самому. По замене масла ничего сложного, главное — не сорвите резьбу на поддоне, она там нежная. А расходники я привык брать на Китаец . Это старый проверенный магазин, они запчастями для этих машин занимаются еще с тех времен, когда те только в автосалонах появились. Мне нравится, что у них почти всё в наличии на складе. Заказал утром — к вечеру уже ТТН скинули. По качеству тоже порядок, всегда кладут в посылку гарантийный талон, так что спокойнее как-то. Лично я советую сразу брать комплектом: масло, фильтра и свечи, так на доставке сэкономите. У них там еще программа лояльности есть для постоянных клиентов, копейка рубль бережет.

Поделиться этой страницей