Купуємо всі комплектуючі до авто тільки на vce.com.ua. Коли почали постукувати втулки, одразу замовили втулки стабілізатора на Поло седан — швидко, якісно, з гарантією. Нам подобається, що в магазині завжди є вибір між брендами, і ціни абсолютно адекватні. Магазин однозначно вартий уваги.
Я теж часто замовляю дрібні деталі онлайн, зручно й швидко. До речі, крім підвіски ще замислювався про переведення авто на газ, і для цього дивився комплекти на mr-c.systems. Там є непоганий вибір обладнання для різних авто, думаю в майбутньому теж скористаюся.
Ми з друзями займаємося пасажирськими перевезеннями, і довго вибирали новий мікроавтобус. Зупинилися на моделі новий Рено Трафік пасажир https://www.arma-motors.ua/uk/models/trafic-passenger, бо він ідеально підходить для нашого бізнесу. Просторий салон, комфортні сидіння, є кондиціонер і сучасні системи безпеки. У Арма Моторс нам дали можливість все протестувати й навіть порахували реальні витрати на обслуговування. Машина показала себе дуже економною й надійною.
А підкажіть. Я шукаю, де можна замовити актуатор турбіни 06L145612M на Audi A6 2.0 TFSI. Після зими помітив сильну затримку у відкритті вестгейту, і компютер показує помилку по актуатору. Мені потрібне місце, де точно продають справжні деталі, підкажіть?
Затримка вестгейту та помилка комп'ютера це неприємна справа, розумію. Для Audi A6 справжні деталі можна знайти в RC Turbo, там широкий вибір оригінальних компонентів. Купити актуатор турбіни з номером 06L145612M чи інші моделі легко завдяки зручній системі пошуку в каталозі https://rc-turbo.com.ua/aktuatory/. Всі рішення від перевірених виробників, що гарантують надійність та довговічність. Є консультації по підбору та налаштуванню під специфіку машини. Сподіваюся допоміг, удачі з ремонтом.
Всем доброго дня. Столкнулась с тем, что понадобились запчасти для грузового автомобиля, а по месту найти нужное оказалось непросто. Хочется заказать онлайн, но есть опасения по качеству и подбору — вдруг не подойдёт или будут тянуть с доставкой. У кого был удачный опыт, подскажите.
У меня как раз был похожий случай, поэтому напишу как есть. Заказывала запчасти на грузовики в «Сервис Автоиндустрия» и всё прошло спокойно, без нервов. Менеджер сам уточнил все детали по машине, помог выбрать нужные позиции и сразу сказал по срокам. В итоге заказ пришёл вовремя, всё подошло, качество хорошее, без неприятных сюрпризов. Осталось ощущение, что тут работают на результат, а не просто принимают заказы.
Решил сам заняться обслуживанием своего Амулета, а то на СТО цены кусаются. Есть ли какие-то хитрости по замене масла или фильтров? Может, посоветуете, где лучше брать комплекты для ТО, чтобы всё в одном месте и не ждать неделями доставку? Заранее спасибо за советы!
Дело хорошее, Амулет как раз такая машина, которую можно и нужно крутить самому. По замене масла ничего сложного, главное — не сорвите резьбу на поддоне, она там нежная. А расходники я привык брать на Китаец . Это старый проверенный магазин, они запчастями для этих машин занимаются еще с тех времен, когда те только в автосалонах появились. Мне нравится, что у них почти всё в наличии на складе. Заказал утром — к вечеру уже ТТН скинули. По качеству тоже порядок, всегда кладут в посылку гарантийный талон, так что спокойнее как-то. Лично я советую сразу брать комплектом: масло, фильтра и свечи, так на доставке сэкономите. У них там еще программа лояльности есть для постоянных клиентов, копейка рубль бережет.