Догляд за волоссям для чоловіка

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Ugla, 20 май 2025.

1. Ugla

Ugla Member

У мого чоловіка останнім часом волосся стало трохи сухим, і я вирішила знайти щось хороше з доглядової косметики саме для нього. Зазвичай купую собі засоби в інтернеті, але чоловічу косметику ще не шукала. Можливо, є перевірені бренди або сайти, де можна замовити щось якісне? Хочеться не експериментувати, а одразу взяти щось толкове.

2. Jerre

Jerre Member

Я працюю у сфері продажів, і мій зовнішній вигляд — частина іміджу. Волосся в мене неслухняне, швидко жирніє, а стреси тільки погіршують стан. Тому я вирішив купити догляд за волоссям для чоловіків https://headstore.com.ua/ua/for-men/for-men-hair-treatment/ на цьому сайті. Асортимент приємно здивував — все чітко розділено за типами догляду. Замовив шампунь проти лупи і тонік для зміцнення волосся. Посилка приїхала швидко, усе запаковано на рівні. Результат відчув вже після кількох використань — шкіра голови не свербить, а волосся виглядає доглянутим.

3. Sanza

Sanza Member

у моего мужа длинные волосы, он очень любит ухаживать за ними

4. Alisik

Alisik Member

Для себя и мужа я подбираю все необходимое для ухода за волосами тут https://keratinpro.ua/dohliad-za-volossiam/shampuni-dlia-volossia/bezsulfatnyi-shampun/ на сайте широкий выбор разных средств и главное, что есть описание, таким образом подобрать их можно именно под ваш тип волос

5. Vlasa

Vlasa Member

У моего мужа проблема с перхотью. Никак не может от нее избавиться. Подскажите, где можно купить реально эффективное средство?

6. Oopla

Oopla Member

У моего мужа была проблема с перхотью, пробовали разные шампуни, но ничего толком не помогало. Потом начали заказывать средства в магазине мужской косметики FJ Pomades. Там в ассортименте шампуни с натуральными компонентами, которые бережно ухаживают за кожей головы и борются с перхотью, не сушат волосы и не оставляют жирного блеска. Теперь муж доволен, а я спокойна, что он пользуется качественной продукцией.

Поделиться этой страницей