Зоомагазин

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Oleg_Oleg84, 18 янв 2025.

1. Oleg_Oleg84

Oleg_Oleg84 Member

Моя кішка вже давно на цьому кормі https://101dalmatin.ua/tovary-dlya-kotiv/korm-dlya-kotiv/holistik-dlya-kotiv і я бачу лише позитивні зміни! Вона завжди із задоволенням його їсть, а її шерсть стала значно м'якшою та блискучою. Корм ідеально підходить для чутливого шлунка і має збалансований склад. Вражена його якістю і натуральними інгредієнтами. Рекомендую всім власникам котів, які хочуть дарувати своїм улюбленцям тільки найкраще!

2. MarkM

MarkM Member

Порадьте, будь ласка, лежак для кішки, який би виглядав сучасно і гармонійно доповнював інтер’єр. Також важливо, щоб лежак був м’яким і забезпечував комфорт навіть для теплолюбивих улюбленців. Де можна знайти щось подібне?

3. AlexK

AlexK Member

На Stok.Top я знайшов лежак GF Champion Doriss, і він перевершив мої очікування. Лежаки та хатинки цього бренду поєднують стильний дизайн і практичність. Цей лежак не лише виглядає сучасно завдяки своєму сірому кольору, але й забезпечує комфорт завдяки м’яким матеріалам і високоякісному наповнювачу. Це найкраще рішення для затишного куточка вашого улюбленця.

4. Jerre

Jerre Member

Моя собака має алергію, тому хочу купити гіпоалергенний корм. Ви знаєте, в якому інтернет-магазині можна знайти його за хорошою ціною? Буду вдячна за пораду!

5. Ugla

Ugla Member

Здоров'я моєї собаки — найголовніше для мене. Не так давно ми зіткнулися з проблемами шкіри, і ветеринар порекомендував перейти на інший корм. Я вибрала корм для собак гіпоалергенний https://petropolis.com.ua/hipoalerhennyi-korm-dlia-sobak/ на цьому сайті і вже через кілька тижнів побачив поліпшення. Моя собака стала спокійнішою, її шерсть стала більш блискучою. Я дуже рада, що знайшла продукт, який так добре підходить. До того ж, цей корм має всі необхідні вітаміни та мінерали. Тепер моя собака виглядає здоровою та щасливою.

6. Marvel

Marvel Member

Привет! Мне тоже хороший зоомагазин нужен.

Последнее редактирование: 9 июн 2025
  7. Elana

Elana Member

Вам точно эта ZOOAPTEKA нужна. Ассортимент товаров для животных впечатляет. С качеством проблем нет. Да и цены адекватные. Плюс, часто выгодные акции бывают.

8. Katj

Katj Member

Когда нужно что-то для здоровья моего любимца, я даже не думаю, куда идти — только в Рыжий кот! Там покупаю качественные препараты, например Bayer Advocate – капли Байер Адвокат для собак и щенков. Заказываю через zooapteka.kiev.ua, получаю быстро и без проблем. Моя собака всегда защищена от паразитов, а я спокойна за его здоровье.

Поделиться этой страницей