Моторна олива

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Катюша, 21 май 2025.

1. Катюша

Катюша Member

Привіт! Хочу порадитися з тими, хто трохи «в темі». Настав час замінити моторну оливу в моєму авто (бензиновий двигун, легкове, пробіг вже не маленький). І от чесно, розгубилась: 5w-30, 5w-40, синтетика, напівсинтетика... Яку саме краще брати, щоб і двигун не мучити, і щоб не переплачувати за бренд? І головне, де купуєте, щоб не нарватися на підробку? Хочеться зробити все грамотно, бо для мене машина, як друг. Дякую за будь-які поради!​

2. Jerre

Jerre Member

Як на мене, моторна олива - це взагалі ключовий момент у догляді за будь-яким авто. Неважливо, стара у вас машина чи нова, економити на мастилі не можна. Я це зрозумів на власному досвіді, коли через дешеву оливу довелося ремонтувати двигун, а це, скажу вам, задоволення не з дешевих. Тепер купую тільки перевірену продукцію і лише у надійних продавців. Особливо можу порадити інтернет-магазин автомобільних олив та рідин https://motoroil24.com.ua/ MOTOROIL24, підбір там дуже зручний. Плюс ціни приємно радують, часто бувають знижки, і товари дійсно якісні. Ще й відгуки не просто «намальовані», а реальні, з фото і деталями. Сервіс на рівні, тому рекомендую з впевненістю.

Поделиться этой страницей