Допоможіть розібратись в ситуації, так би мовити, інтимній. Дружина після народження дитини почала відмовляти мені у близькості, та взагалі стала дуже роздратованою та безініціативною у плані якихось пестощів або навіть поцілунків. Це мене настільки дратує та навіть принижує, що я вже думаю що час завести коханку, тому що дома до мене немає нікому взагалі ніякого діла. Лише щоб гроші давав. Що порадите?
Це класика жанру! Після того, як у жінки з’являються діти, у чоловіка з’являється коханка. Не знаю в чому річ, але більшість жінок не здатні одночасно бути гарною мамою та гарною дружиною. Ось і роблять вибір.
Не всі сімейні пари проходять через це. Якщо чоловік надає достатньо допомоги дружині в період, коли з'явилась дитина, то це не відбивається на їх стосунках. Дружина яка має підтримку чоловіка, не накопичує в собі образу та не відмовляє чоловіку в сексі. Можна під'єднати також бабусь та дідусів до виховання дітей, щоб вони давали змогу батькам побути наодинці.
Сучасні сімейні пари знаходять в собі сили переступити різні образи та знайти в собі розуміння одне одного. Тому раджу вам відверту розмову. Її можна провести наодинці, або за участю сімейного психолога. Як показує практика - такі розмови завжди дають відповіді на питання чому дружина не хоче чоловіка https://blog.karpachoff.com/chto-delat-muzhu-kogda-zhena-ne-hochet-seksa та допомагають налагодити стосунки. Але не слід затягувати з цим, бо чим довше триває образа, тим важче перейти через неї.