Если честно, мы, мужчины, не особо на это внимания обращаем. Это девчонки любят лишний раз заморачиваться там, где это совершенно не нужно.
Це може давати знати про себе стара травма, про яку ви вже й думати забули. Або ще значне збільшення ваги теж дає велике навантаження на суглоби.
Останні кілька місяців дуже сильно болить спина. Травм, наскільки я пам1ятаю, ніяких не було, надто важкого нічого особливо не підіймав. Порадьте...
Ну якщо це так легко, то можете самі пробити скважину. Ну а що? Але якщо говорити серйозно, то важливо зробити правильний вибір місця, а також...
Ого, як за кілька років таке навчання подорожчало! Кілька років тому я дивився варіанти за 2000-3000 гривень. Правда, потім у мене змінилися плани і...
Хлтілося б опанувати нову професію, які дозволить прогодувати себе і сім'ю у ці скрутні часи. Може, підкинете якісь ідеї? До речі, ми зараз переїхали...
Мужики, всем привет из Киева! а скажите, кто-то занимается горизонтально направленным бурением тут на форуме? Есть потенциальный клиент) Ну и от...
Имена участников (разделяйте запятой).