1. Где можно купить качественные сорта конопли?
  2. Привіт! Друзі, допоможіть розібратися з вибором індики. Я читаю багато про різні сорти, але все одно важко зрозуміти, що краще для індору. Кажуть, індика компактна й дає щільні шишки, але чи правда, що вона більш стійка до холодних умов? Мене цікавить переважно ефект для відпочинку та сну, тому я думаю, що індика може бути саме тим, що потрібно. Який сорт порадите для вирощування в закритому приміщенні, щоб не мати зайвих проблем із доглядом?
  3. Індика дійсно ідеально підходить для індору, оскільки вона компактна, швидко цвіте та дає щедрий врожай. Її головна перевага – глибокий розслаблюючий ефект, що чудово підходить для вечірнього використання та боротьби з безсонням. Для домашнього грову можу порадити Afghan Kush або Northern Lights – вони прості у догляді й мають високу стійкість. Замовити якісне насіння індики можна у Errors Seeds https://errors-seeds.ua/ – це найбільший сидбанк України з великим вибором сортів. Там є як класичні, так і гібридні варіанти, зручна доставка та гарантія схожості. Також у каталозі є відгуки інших гроверів, що допоможе зорієнтуватися перед вибором.
  4. Та я бачу, що виросла конопля. Але ж саджали помідори!