Подскажите

Discussion in 'Курилка' started by ЮрийСкверидов, Oct 25, 2024.

1. Где можно купить качественные сорта конопли?

2. tom76

tom76 Member

Привіт! Друзі, допоможіть розібратися з вибором індики. Я читаю багато про різні сорти, але все одно важко зрозуміти, що краще для індору. Кажуть, індика компактна й дає щільні шишки, але чи правда, що вона більш стійка до холодних умов? Мене цікавить переважно ефект для відпочинку та сну, тому я думаю, що індика може бути саме тим, що потрібно. Який сорт порадите для вирощування в закритому приміщенні, щоб не мати зайвих проблем із доглядом?

3. ryna02

ryna02 New Member

Індика дійсно ідеально підходить для індору, оскільки вона компактна, швидко цвіте та дає щедрий врожай. Її головна перевага – глибокий розслаблюючий ефект, що чудово підходить для вечірнього використання та боротьби з безсонням. Для домашнього грову можу порадити Afghan Kush або Northern Lights – вони прості у догляді й мають високу стійкість. Замовити якісне насіння індики можна у Errors Seeds https://errors-seeds.ua/ – це найбільший сидбанк України з великим вибором сортів. Там є як класичні, так і гібридні варіанти, зручна доставка та гарантія схожості. Також у каталозі є відгуки інших гроверів, що допоможе зорієнтуватися перед вибором.

4. LazerYe

LazerYe New Member

Та я бачу, що виросла конопля. Але ж саджали помідори!

Share This Page